Parná varná komora UNIPAR U3-E
Parné varné zariadenie UNIPAR U3-E vychádza z rady UNIPAR a je beztlakovým varným zariadením s elektrickým vyhrievaním, riadené nastaviteľným časom a teplotou vo varnej komore s automatickým doplňovaním vody.
Je určená pre tepelné spracovanie potravinárskych výrobkov, hlavne všetkých druhov knedlíkov z kysnutého cesta, zemiakových knedlíkov, k vareniu zemiakov, ryže, mäsa, mastných výrobkov a k sterilizácii a rozmrazovaniu jedál.
Je vhodná pre centrálnu výrobu podnikov verejného stravovania, závodnej kuchyne, jedálne a družstvá, tak ako aj pre rôzne reštauračné zariadenia.
Zavedením technológie varenia v pare prostredníctvom tohto zariadenia dochádza k zvýšeniu produktivity práce oproti vodným kotlom.
Je vhodná pre centrálnu výrobu podnikov verejného stravovania, závodnej kuchyne, jedálne a družstvá, tak ako aj pre rôzne reštauračné zariadenia.
Zavedením technológie varenia v pare prostredníctvom tohto zariadenia dochádza k zvýšeniu produktivity práce oproti vodným kotlom.