Pavoni - Ciocospritz
Zariadenie je navrhnuté na nástrek temperovanej čokolády a jej náhradiek. Ciocospritz umožňuje regulovať tlak stlačeného vzduchu a produktu samostatne, aby sa zabezpečili perfektné výsledky. Teplota sa dá nastaviť až do 60 ° C.
Výhody:
• Čokoláda alebo jej náhrada sú vždy pripravené na použitie.
• Konštantná teplota.
• Kompaktný a ľahko použiteľný.
• Široký rozsah uplatnenia.
• Môže sa použiť na vytvorenie špeciálnych dekoratívnych efektov: zamat, kakaový prášok, sneh, granule, pomarančová kôra, pruhy, bodky atď.
• Čokoláda alebo jej náhrada sú vždy pripravené na použitie.
• Konštantná teplota.
• Kompaktný a ľahko použiteľný.
• Široký rozsah uplatnenia.
• Môže sa použiť na vytvorenie špeciálnych dekoratívnych efektov: zamat, kakaový prášok, sneh, granule, pomarančová kôra, pruhy, bodky atď.