Rozvaľovač cukrárskych hmôt - marcipánu Maxi Sfogli
Cukrársky rozvaľovací stroj je ideálny nielen pre spracovanie sladkých poliev, modelovanie čokolády a marcipánu, ale aj lístkového cesta.
Tieto stroje umožňujú spracovávať akýkoľvek druh cesta alebo zmesi s ľahkosťou, ale predovšetkým k tomu ,aby cesto alebo zmes rovaľkal do tenkých plátov, /až 0,5 mm/
Cestou cez valce vám zariadenie umožní položiť niekoľko vrstiev rôznych farebných hmôt nad seba s cieľom vytvoriť zvláštne a zaujímavé vzory a kvetinové výzdoby s dokonalým povrchom.
Stroje sú ľahko ovládateľné, bezpečné a spoľahlivo fungujú
Čistenie stroje je jednoduchá záležitosť vďaka tomu, že pružiny a stieracie nože môžu byť s ľahkosťou odstránené
Sú to robustné a kompaktné stolové stroje, ktoré zaberajú veľmi málo miesta
Valce sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý je v súlade s HACCP predpismi a sú ideálne pre dokonalé spracovanie cesta a iných zmesí / hmôt.
Telo stroja je vyrobený výhradne z nerezovej ocele AISI 304 v súlade s požiadavkami nariadením a smernicami Európskej únie.
Sú ideálnymi pomocníkom pre výrobcov zákuskov, tôrt a cukroviniek, umožní vám vyjadriť svoju kreativitu a rýchlo plniť priania Vaších zákazníkov.