Chlebové linky - GOSTOL GOPAN
Profesionálne automatické priemyselné linky na pečenie rôznych druhov chleba.
Flexibilné a úsporné chlebové linky Gostol Gopan zabezpečujú plynulý automatický proces výroby chleba:
- Miesenie: špirálové hnetače a robotizované systémy na miesenie cesta, zabezpečujú presné dávkovanie hlavných zložiek a dôkladnú homogenizáciu prísad cesta.
- Delenie: vysoká presnosť delenia, široké hmotnostné rozmedzie delených kusov cesta, nízka spotrebu oleja a vysokú kapacitu delenia cesta (deličky KRAS NC, MARK, SOČA, BVDS)
- Vyguľovanie: vyguľovanie cesta, nasledované odpočinkom cesta.
- Vyvaľovanie: konečné tvarovanie cesta, bochníky formované na linkách GOSTOL majú pekný vzhľad, rovnaký tvar, výbornú pórovitosť a kvalitu.
- Kysnutie: flexibilné riešenia kysiarní GOPAN sú prispôsobené požiadavkám kupujúceho a zabezpečujú rast cesta pri správnej teplote a vlhkosti, čo má počas procesu mimoriadny význam.
- Pečenie: počas pečenia chleba sa v dôsledku tepelnej rozťažnosti CO2 objem chleba ešte trochu zväčšuje, na povrchu sa vytvára kôra, chlieb získa konečný tvar a objem a výbornú chuť.
- Chladenie: chladenie pečiva po pečení umožňuje dosiahnutie vysokej kvality pekárskych výrobkov. Unikátne riešenia chladiacich komôr zabezpečujú riadený intenzívny proces chladenia pečiva.
- Rezanie a balenie: Na želanie kupujúceho ponúka GOSTOL celkové priemyselné riešenie zahŕňajúce aj stroje na krájanie a balenie pečiva.
LINKY NA PEČENIE DLHÝCH BOCHNÍKOV CHLEBA:
Priemyselné pekárenské linky na pečenie dlhých bochníkov umožňujú efektívne pečenie pšeničných, zmiešaných pšenično-ražných alebo ražných pozdĺžnych bochníkov chleba. Kapacita linky môže dosiahnuť až 6 400 kusov za hodinu.
LINKY NA PEČENIE OKRÚHLYCH BOCHNÍKOV CHLEBA:
Firma Gostol je už mnoho rokov špecialistom v oblasti výroby priemyselných pekárenských liniek na okrúhle bochníky. Na týchto linkách sa môže môže spracovávať pšeničné, ražné, alebo pšenično-ražné cesto do formy guľatých bochníkov. Kapacita linky môže dosiahnuť až 5 000 kusov za hodinu.
KOMBINOVANÉ LINKY NA PEČENIE OBOCH TYPOV CHLEBA:
Kombinovaná linka Gostol zabezpečuje výrobu pozdĺžnych bochníkov aj guľatých bochníkov na tej istej výrobnej linke. Na tejto linke sa môžu spracovávať pšeničné, pšenično.ražné a ražné cestá.
- Miesenie: špirálové hnetače a robotizované systémy na miesenie cesta, zabezpečujú presné dávkovanie hlavných zložiek a dôkladnú homogenizáciu prísad cesta.
- Delenie: vysoká presnosť delenia, široké hmotnostné rozmedzie delených kusov cesta, nízka spotrebu oleja a vysokú kapacitu delenia cesta (deličky KRAS NC, MARK, SOČA, BVDS)
- Vyguľovanie: vyguľovanie cesta, nasledované odpočinkom cesta.
- Vyvaľovanie: konečné tvarovanie cesta, bochníky formované na linkách GOSTOL majú pekný vzhľad, rovnaký tvar, výbornú pórovitosť a kvalitu.
- Kysnutie: flexibilné riešenia kysiarní GOPAN sú prispôsobené požiadavkám kupujúceho a zabezpečujú rast cesta pri správnej teplote a vlhkosti, čo má počas procesu mimoriadny význam.
- Pečenie: počas pečenia chleba sa v dôsledku tepelnej rozťažnosti CO2 objem chleba ešte trochu zväčšuje, na povrchu sa vytvára kôra, chlieb získa konečný tvar a objem a výbornú chuť.
- Chladenie: chladenie pečiva po pečení umožňuje dosiahnutie vysokej kvality pekárskych výrobkov. Unikátne riešenia chladiacich komôr zabezpečujú riadený intenzívny proces chladenia pečiva.
- Rezanie a balenie: Na želanie kupujúceho ponúka GOSTOL celkové priemyselné riešenie zahŕňajúce aj stroje na krájanie a balenie pečiva.
LINKY NA PEČENIE DLHÝCH BOCHNÍKOV CHLEBA:
Priemyselné pekárenské linky na pečenie dlhých bochníkov umožňujú efektívne pečenie pšeničných, zmiešaných pšenično-ražných alebo ražných pozdĺžnych bochníkov chleba. Kapacita linky môže dosiahnuť až 6 400 kusov za hodinu.
LINKY NA PEČENIE OKRÚHLYCH BOCHNÍKOV CHLEBA:
Firma Gostol je už mnoho rokov špecialistom v oblasti výroby priemyselných pekárenských liniek na okrúhle bochníky. Na týchto linkách sa môže môže spracovávať pšeničné, ražné, alebo pšenično-ražné cesto do formy guľatých bochníkov. Kapacita linky môže dosiahnuť až 5 000 kusov za hodinu.
KOMBINOVANÉ LINKY NA PEČENIE OBOCH TYPOV CHLEBA:
Kombinovaná linka Gostol zabezpečuje výrobu pozdĺžnych bochníkov aj guľatých bochníkov na tej istej výrobnej linke. Na tejto linke sa môžu spracovávať pšeničné, pšenično.ražné a ražné cestá.