JAC - Linka Proline
Proline je automatizovaná linka na výrobu chleba, ktorá dokáže spracovať rôzne druhy cesta:
Tvrdé cesto, cesto s vysokým obsahom vody, cesto fermentované za studena (tradičná bageta).
Tvrdé cesto, cesto s vysokým obsahom vody, cesto fermentované za studena (tradičná bageta).
Váš Proline môže byť nakonfigurovaný tak, aby vyhovoval vášmu špecifickému sortimentu.
Proline kysiareň možno pripojiť k hydraulickej objemovej deličke (Pe50P) pre vynikajúcu presnosť alebo k objemovej deličke s otvoreným násypníkom (GD-GDS).
Po dokončení kysnutia chleba môžete svoje výrobky tvarovať pomocou vertikálneho (Unic-Tradi-Forma) alebo horizontálneho (HF) vyguľovača.
Výstupný pás je k dispozícii vo verziách: 200 cm alebo 300 cm.
Pre výrobky, ktoré vyžadujú rozsiahle vyguľovanie, je k dispozícii voliteľný kužeľový formovací lis.
Proline je štandardne vybavený odsávačom vzduchu a UV lampami (germicídy) na zaistenie dokonalej hygieny.
Proline kysiareň možno pripojiť k hydraulickej objemovej deličke (Pe50P) pre vynikajúcu presnosť alebo k objemovej deličke s otvoreným násypníkom (GD-GDS).
Po dokončení kysnutia chleba môžete svoje výrobky tvarovať pomocou vertikálneho (Unic-Tradi-Forma) alebo horizontálneho (HF) vyguľovača.
Výstupný pás je k dispozícii vo verziách: 200 cm alebo 300 cm.
Pre výrobky, ktoré vyžadujú rozsiahle vyguľovanie, je k dispozícii voliteľný kužeľový formovací lis.
Proline je štandardne vybavený odsávačom vzduchu a UV lampami (germicídy) na zaistenie dokonalej hygieny.