MAESTRO koncept je vhodný na klasickú kváskovú výrobu rôznych pekárenských výrobkov ako je chlieb, pečivo, pizza, focaccia, ciabatta, bagety, koláče a sladké pečivo všetkých druhov. Od jednoduchých receptov až k prepracovaným gurmánskym pochúťkam vysokej kvality.
Kompletne vybavená mini pekáreň podľa MAESTRO konceptu navrhnutá perfektne do posledného detailu vám dá slobodu a flexibilitu. Vaše pekárenské výrobky budú vždy čerstvé, bez potreby zmrazovania – stále lákavo voňavé a dokonale chrumkavé. Lebo vôňa čerstvo vypečeného chleba či koláčov, to je tá najlepšia reklama pre vašu prevádzku!
Vďaka vybaveniu modernými technológiami špeciálne prispôsobenými na kváskové pečenie a dômyselnému dizajnu si môžete napiecť čo potrebujete, kedy chcete a presne toľko, koľko práve chcete.
Pekárni tróni elektrická etážová pec Polin (k dispozícii aj v štýlovom retro dizajne), kde sa dá v každej etáži dá nastaviť samostatná teplota a zaparovanie, čiže možno piecť chlieb, koláče aj zákusky naraz.
Už na relatívne malej ploche 15 m2 je všetko, čo profesionálna kvásková pekáreň potrebuje. Obslúži ju aj jeden človek – pohodlne, bez zbytočného stresu.
Vďaka fermentačnej komore sa napríklad nemusí obávať, že mu prekysne cesto. Mnohé činnosti sú vhodne zautomatizované, ale zároveň je zabezpečené šetrné spracovanie kváskového cesta a poctivá výroba.
Pozri MAESTRO v katalógu výrobkov - Pekárne na kľúč - MAESTRO koncept pre kváskové pekárne
Chcete si pekárničku MAESTRO vyskúšať sami?
Zavolajte nám: 037 651 676 2 / 0902 944 531 alebo napíšte: info@pekastroj.sk