Jufeba - automatická fritéza na šišky WW-AT
Trvalá kvalita šišiek vďaka automatickým procesom pečenia.
Kysnutie:
Kysnutie šišiek na otočných miskách. Modely kysiarní s integrovanou skrinkou na kysnutie optimálna cirkulácia vzduchu, samostatný termostatom riadený ohrev a nádrž na vodu. Skrinka kysiarne je dvojitá s tepelnou izoláciou.
Dávkovanie:
Pre dávkovanie nakysnutých šišiek do fritézy jednoducho dajte misky nad vyprážaciu nádobu a ľahko ich otočte dvoma prstami tak, aby šišky opatrne padali do tuku. Na dávkovanie iných druhov cesta je možné k fritéze pripojiť vkladač.
Pečenie:
Fritovanie cesta je možné so zatvorenou alebo otvorenou krycou klapkou. Odnímateľná elektrická vykurovacia jednotka s presným regulátorom teploty mikroprocesora a bezpečnostným termostatom reguluje teplotu tuku počas procesu pečenia otvorov.
Automatické otáčanie:
Všetky šišky sa ľahko a jemne otočia na druhú stranu krátkym zdvihnutím a presunutím otočného zariadenia do opačnej koncovej polohy.
Vykladanie:
Po poslednom pečení zdvihnite otočné zariadenie s čerstvo upečenými šiškami do najvyššej polohy, presuňte vykladacie zariadenie medzi šišky a vyprážaciu nádobu, otočte zariadenie do vykladacej polohy a šišky jemne popadajú na odkvapovú mriežku vykladacieho zariadenia. Vyložte zariadenie späť na drenážnu dosku fritézy.
Dokončenie:
Počas nasledujúceho procesu pečenia je možné pečivo vybrať z odkvapovej dosky na dokončenie.
Manuálne pečenie:
Pečenie ovládané stlačením príslušného tlačidla pre funkcie zdvíhania, spúšťania a otáčania je možné použiť kedykoľvek. Čas pečenia sa zobrazuje na ovládacom paneli.
Čistenie tukov:
Voliteľný systém tukových filtrov je možné namontovať priamo na všetky mobilné modely. Denné čistenie tuku predlžuje životnosť tuku. Úspora nákladov a zlepšenie kvality pečiva.
Viac informácií nájdete v prílohe na stiahnutie.
Cenovú ponuku Vám vypracujeme na vyžiadanie.
Kysnutie šišiek na otočných miskách. Modely kysiarní s integrovanou skrinkou na kysnutie optimálna cirkulácia vzduchu, samostatný termostatom riadený ohrev a nádrž na vodu. Skrinka kysiarne je dvojitá s tepelnou izoláciou.
Dávkovanie:
Pre dávkovanie nakysnutých šišiek do fritézy jednoducho dajte misky nad vyprážaciu nádobu a ľahko ich otočte dvoma prstami tak, aby šišky opatrne padali do tuku. Na dávkovanie iných druhov cesta je možné k fritéze pripojiť vkladač.
Pečenie:
Fritovanie cesta je možné so zatvorenou alebo otvorenou krycou klapkou. Odnímateľná elektrická vykurovacia jednotka s presným regulátorom teploty mikroprocesora a bezpečnostným termostatom reguluje teplotu tuku počas procesu pečenia otvorov.
Automatické otáčanie:
Všetky šišky sa ľahko a jemne otočia na druhú stranu krátkym zdvihnutím a presunutím otočného zariadenia do opačnej koncovej polohy.
Vykladanie:
Po poslednom pečení zdvihnite otočné zariadenie s čerstvo upečenými šiškami do najvyššej polohy, presuňte vykladacie zariadenie medzi šišky a vyprážaciu nádobu, otočte zariadenie do vykladacej polohy a šišky jemne popadajú na odkvapovú mriežku vykladacieho zariadenia. Vyložte zariadenie späť na drenážnu dosku fritézy.
Dokončenie:
Počas nasledujúceho procesu pečenia je možné pečivo vybrať z odkvapovej dosky na dokončenie.
Manuálne pečenie:
Pečenie ovládané stlačením príslušného tlačidla pre funkcie zdvíhania, spúšťania a otáčania je možné použiť kedykoľvek. Čas pečenia sa zobrazuje na ovládacom paneli.
Čistenie tukov:
Voliteľný systém tukových filtrov je možné namontovať priamo na všetky mobilné modely. Denné čistenie tuku predlžuje životnosť tuku. Úspora nákladov a zlepšenie kvality pečiva.
Viac informácií nájdete v prílohe na stiahnutie.
Cenovú ponuku Vám vypracujeme na vyžiadanie.