• Úvod
  • >>
  • Výrobca JAC s.a

Výrobca JAC s.a

Zobrazenie:
Zoradiť:

JAC - zvinovací stroj UNIC

Stroj UNIC je univerzálny zvinovač bagiet, sendvičov, knedlí...
Vertikálne formovanie.
3 rozvaľovacie valce.
Ergonomické rukoväte.
Rýchla výmena pásu.

Obj. čislo:
unic

JAC TRADILEVAIN

Kvasomat TRADILEVAIN sa používa na výrobu a udržiavanie tekutého kvasu v ideálnej konzistencii.
Stroj je k dispozícii v 3 kapacitách a jeho fungovanie je vysoko inovatívne. Ponorená čepeľ zaisťuje rovnomerné premiešavanie. Čistenie tohto typu miešadla nie je potrebné, miešadlo je umiestnené v dolnej časti nádrže, kde sa po naliatí vody a spustení čistenia samo umyje.

Obj. čislo:
tradilevain

JAC - Linka Proline

Proline je automatizovaná linka na výrobu chleba, ktorá dokáže spracovať rôzne druhy cesta:
Tvrdé cesto, cesto s vysokým obsahom vody, cesto fermentované za studena (tradičná bageta).

Obj. čislo:
proline

JAC - rezačka chleba New Self 450

Samoobslužná rezačka chleba vhodná do obchodov pre zákazníkov na rýchle a presné rezanie chleba.

Obj. čislo:
new-self-450

8 760 € s DPH 7 300 € bez DPH

JAC - rezačka chleba PICO 450

Stolová manuálna / páková rezačka na chlieb vhodná do pekární, gastronómie, veľkokuchýň.

Obj. čislo:
PICO 450

3 600 € s DPH 3 000 € bez DPH

JAC delička DIV

Hydraulická delička cesta s kruhovou alebo štvorcovou deliacou hlavou a s regulátorom tlaku.

Obj. čislo:
div

JAC - bagetový stroj HF

HF je tvarovací stroj, navrhnutý špeciálne na väčšiu produkciu (1800ks za hodinu) a na spracovanie cesta s vysokým obsahom vody.

Obj. čislo:
HF

JAC - kotúčová rezačka chleba Varia Self 800

Kotúčová rezačka chleba s možnosťou nastavenia hrúbky rezu podľa požiadaviek zákazníka.

Obj. čislo:
varia-self

14 700 € 13 200 € s DPH 12 250 € 11 000 € bez DPH

JAC delička DIV-R

Hydraulická delička cesta s regulátorom tlaku s okrúhlou alebo štvorcovou deliacou hlavou.

Obj. čislo:
divr

JAC - bagetový stroj TRADI / ULTIMA

TRADI je dodávaný so všetkými vlastnosťami UNIC, naviac obsahuje regulátor rýchlosti, ktorý zabezpečuje jemnejšie spracovanie cesta s vysokým obsahom vody.
Vertikálne tvarovanie.
3 valce.
Ergonomické rukoväte.
Rýchla výmena pásu.

Obj. čislo:
tradi / ultima

JAC - Linka PRO+P12ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovača integrovaného do kysiarne (šetrenie miesta) alebo umiestneného zvonka kysiarne.

Obj. čislo:
PRO+P12ST

BAG O BAG – Automatická rezačka JAC na bagety (krúžky)

BAG O BAG – Automatická rezačka JAC na bagety (krúžky), automatický samoobslužný krájač, NOVINKA do marketov, ale aj pre pekárov.

Obj. čislo:
jac-bag-o-bag

JAC - MB S

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a formovačom (vertikálnym alebo horizontálnym), ktorý je umiestnený nad MB, čo umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-s

JAC - rezačka chleba Picomatic 450

Stolová automatická rezačka na chlieb - vhodná do pekární, gastronómie, veľkokuchýň.

Obj. čislo:
Picomatic 450

4 716 € s DPH 3 930 € bez DPH

JAC delička PE50P

Kontinuálna objemová delička cesta. Kvalita cesta nie je ohrozená tlakom vzduchu. Delička delí presné a konzistentné hmotnosti.

Obj. čislo:
pe50p

JAC - zvinovací stroj FORMA

Univerzálny zvinovač bagiet, sendvičov, knedlí... Vertikálne formovanie. 3 rozvaľovacie valce. Ergonomické rukoväte. Rýchla výmena pásu.
JAC ponúka obzvlášť komplexný sortiment vertikálnych formovačov. Je kompaktný a štandardne vybavený 3 rozvaľovacími valcami.

Obj. čislo:
forma

JAC - Linka PRO+P17ST

PRO + je automatizovaná linka na výrobu chleba, bagiet, knedlí pozostávajúca z objemovej deličky, kysiarne s automatickým nakladaním a vykladaním a formovača integrovaného do kysiarne (šetrenie miesta) alebo umiestneného zvonka kysiarne.

Obj. čislo:
PRO+P17ST

JAC - MB L

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a formovačom (vertikálnym alebo horizontálnym), ktorý je umiestnený nad MB, čo umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-l

JAC delička TRADIFORM

Antistresová automatická delička cesta.

Obj. čislo:
tradiform

JAC - bagetovací stroj Rollform

Rollform je vodorovný formovač bagiet, ktorý nezaťažuje cesto.
Pracuje s minimálnym tlakom na cesto, pretože nie je potrebné bojovať proti gravitácii.

Obj. čislo:
rollform

5 400 € s DPH 4 500 € bez DPH

JAC - MB XL

MB je jedným z rady kysiarní s ručným nakladaním / vykladaním cesta. Často sa používa v spojení s hydraulickou deličkou a formovačom (vertikálnym alebo horizontálnym), ktorý je umiestnený nad MB, čo umožňuje kontrolu cesta po rozdelení a pred formovaním.

Obj. čislo:
mb-xl

JAC - rezačka chleba Varia Pro

Kotúčová rezačka chleba s možnosťou nastavenia hrúbky rezu podľa požiadaviek zákazníka.

Obj. čislo:
varia-pro

JAC - Linka LPS

Zjednodušená výrobná linka sa skladá z odmerného oddeľovača objemovej deličky cesta s predĺžením, pásového dopravníka a formovačom s výstupným pásom.

Obj. čislo:
lps

JAC - BA S

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú produktivitu.

Obj. čislo:
BA-S

JAC - rezačka chleba ECO+ 450 M

Rezačka chleba vhodná do pekární na rýchle a presné rezanie výrobkov.

Obj. čislo:
eco-450-m

JAC - veľkokapacitný bagetovací stroj OPTIMA

Formovač bagiet Optima bola vyvinutá pre veľkokapacitnú výrobu, ako ideálny doplnok k automatizovaným linkám.

Biele bagety, tradičné bagety, bochníky štandardnej veľkosti, plochý chlieb, krájanie jednotlivých roliek bez plytvania... Optima vyhovie všetkým vašim požiadavkám.

Obj. čislo:
optima

JAC delička PANIFORM

Automatická antistresová delička cesta so zaisťovacím krytom.

Obj. čislo:
paniform

JAC - BA L

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú produktivitu.

Obj. čislo:
BA-L

JAC - rezačka chleba ECO+ 600

Rezačka chleba vhodná do pekární na rýchle a presné rezanie výrobkov.

Obj. čislo:
eco-600

JAC - BA XL

BA je jedným z rady stredných kysiarní na cesto s ručným nakladaním a automatickým vykladaním, ktoré zaručujú optimálnu kvalitu a konzistenciu cesta a zároveň umožňujú zvýšenú produktivitu.

Obj. čislo:
BA-XL

Stránky:
newsletter