Pekárne MAESTRO koncept

Čo si treba premyslieť, kým začnete


Miesto

Kde bude pekáreň? Je potrebné nájsť ten správny priestor a lokalitu. Dôležitá je vnútorná dispozícia, prívody elektrickej energie, plynu, vody, odvody odpadu... Vďaka dômyselnému návrhu a moderným strojom je možné kompletne zariadiť pekáreň už na ploche od 15 m2.


Výrobky

Čo plánujete piecť? Chcete sa zamerať na výrobu kváskového chleba a pečiva alebo skôr piecť koláče, bagety či pizzu? Ak máte presnú predstavu, o to ľahšie sa dá navrhnúť perfektne fungujúca pekárnička s optimálne využitým priestorom a bez zbytočných nákladov.


Zariadenie

Čo potrebujete? Všetko na výrobu vašich produktov. Od miesenia, cez tvarovanie, kysnutie až po pečenie. K tomu praktické príslušenstvo ako stoly, vozíky, plechy, formy, drezy, nádoby... Poradíme s ideálnym návrhom prípravnej, pracovnej, zrejúcej a pečnej zóny pre vašu pekáreň.


Investícia

Máte dosť financií? Do každého podnikania treba na začiatku niečo investovať. Viete, koľko budete potrebovať na vybavenie a spustenie výroby? S rozpočtom a možnosťami financovania vám takisto vieme odborne poradiť. Pre každého možno nájsť tú správnu cestu.

Formulár Maestro