Pečenie s Francúzskym majstrom pekárom - Christian Kintzig

list In: Aktuality
Pečenie s Francúzskym majstrom pekárom - Christian Kintzig

Dnes vám chcem priblížiť jedno nezabudnuteľné podujatie, ktoré sme mali možnosť zažiť v našom ShowRoome v Nitre. Ako viete, sme špecialisti na pekárenskú a cukrárenskú technológiu, a tak sme sa rozhodli predstaviť vám niekoľko hviezdnych strojov, ktoré nás nadchli.

predvadzacka%20stroje%20JAC%202022%20(8).jpeg predvadzacka%20stroje%20JAC%202022%20(93).jpg

Ukázať nám svoje umenie prišiel francúzsky majster pekár Christian Kintzig, ktorý bol jednou z najväčších hviezd našej prezentácie. Jeho vášeň pre pečenie a odbornosť nás všetkých inšpirovala. Prišiel k nám osobne predviesť, ako použiť kvas vyrobený v kvasomate Tradilevain od spoločnosti JAC. Jeho techniky a skúsenosti sú vzácne a nezabudnuteľné.

Kvasomat Tradilevain od firmy JAC

A teraz k hlavnej hviezde dňa! Kvasomat Tradilevain. Tento stroj je ako kúzelník, ktorý vytvára dokonalý kvas na pečenie. Francúzsky majster pekár Christian Kintzig nám osobne ukázal, ako používať tento stroj. Jeho oči žiarili nadšením, keď nám ukazoval, ako sa kvas stáva súčasťou chlebovej alchýmie.

Rezačka chleba FULL od firmy JAC

Tento stroj je ako superhrdina medzi rezačkami chleba. Jeho ostré nože krájajú chlieb s takou presnosťou, že by ste si mysleli, že to robí laser. A rýchlosť? No, to je taká, že by sa aj blesk červenal závistlivosťou. Ak ste niekedy strávili hodiny krájaním chleba, viete, o čom hovorím. Rezačka chleba FULL je tu, aby vám ušetrila čas a peniaze.

Klipovač sáčkov od firmy COMIZ

Ak ste cukrár alebo pekár, ktorý vyrába sladké či slané dobroty na predaj, tento stroj je pre vás ako dar z nebies. Klipovač sáčkov uzatvára obaly rýchlo a presne. A čo je najlepšie? Vaše dobroty budú vždy čerstvé a hygienicky zabalené.

Ochutnávka

Ako by to bolo bez ochutnávky? Na stole sme mali rôzne druhy pečiva - od tradičných francúzskych croissantov až po chrumkavé bagety. A kvasomatu Tradilevain sme dali priestor, aby nám ukázal, čo dokáže. Bolo to ako cesta do pekárenskej ríše.

Takže, ak potrebujete nové stroje alebo hľadáte nové druhy výrobkov, neváhajte nás kontaktovať.

PekaStroj je tu pre Vás, aby ste mohli svoje pekárske sny pretvoriť na realitu!

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December