Cukrári a čokolatieri: Ste pripravení?

list In: Aktuality
Cukrári a čokolatieri: Ste pripravení?

Čoskoro sa všade "vyroja" čokoládové zajačiky, sliepočky a vajíčka od výmyslu sveta. Blíži sa Veľká noc. Pri výrobe čokoládových cukroviniek a čokoládou poliatych zákuskov je hádam najdôležitejšie mať pripravenú dokonale hladkú čokoládu tej správnej konzistencie. Sme preto radi, že máme vo svojom portfóliu strojov pre cukrárov niekoľko top špecialistov na výrobu a spracovanie perfektnej čokolády.

Talianski výrobcovia sú už tradične medzi svetovou špičkou, pokiaľ ide o spracovanie čokolády. Expert na plničky jemného pečiva a čokoládu Pavoni v tomto roku priniesol nové technológie a formy na čokoládové tabuľky, ale aj čokoládové zákusky fantastických tvarov. Dražírovací stroj Pomati Bassina zas zabezpečí rovnomerné obaľovanie čokolády po povrchu rôznych surovín ako orieškov, mandlí, ovocia a cukríkov.

čokoláda na lyžičke - dokonale temperovaná - ICB Pekastroj

Temperovacie stroje od ICB Tecnologie

Nový prírastok v rodine PekaStroj Nitra je ďalšia talianska firma ICB Tecnologie, ktorá ponúka hneď niekoľko typov temperovacích strojov na čokoládu s rôznymi funkciami a kapacitou nádrže - pre menšie aj veľké cukrárne a čokoládové výroby. Od Chocotemper Top, ktorý sa zmesti na pracovnú dosku - vhodný aj pre hotely či zmrzlinárne, cez Chocotemper Double, ktorý umožňuje naraz zahrievať dva druhy čokolády, až po vysokokapacitný Chocotemper Q40 s objemom nádrže až 40 kg čokolády.

Tieto technologicky vypracované stroje pre cukrárske dielne zabezpečujú stály prúd hladkej čokolády s dokonale spojenými kryštálikmi, majú intuitívne ovládanie či stand by režim, ktorý udržiava tekutý stav aj počas noci a možnosť pripojiť potrebné zariadenia ako vibrujúci stôl alebo poťahovačky na pralinky.

Chocotemper 12 od ICB Tecnologie v Pekastroj Nitra

 
Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December