Dvoramenné hnetače pre remeselné pekárneMAESTRO koncept pre kváskové pekárne

Akcie

Novinky

Výpredaj

Pýtate sa

Ako dlho bude trvať oprava stroja, ak treba objednať náhradný diel u výrobcu?

Ako dlho bude trvať oprava stroja, ak treba objednať náhradný diel u výrobcu?

Zvyčajne sa doba dodania náhradného dielu výrobcom/dodávateľom pohybuje okolo jedného týždňa, vo výnimočných prípadoch to môže trvať do 30 dní.

Ako sa mám rozhodnúť pre etážovú alebo rotačnú pec?

Ako sa mám rozhodnúť pre etážovú alebo rotačnú pec?

Etážové aj rotačné pece patria k štandardnému vybaveniu menších a stredných pekárenských prevádzok. Stručná odpoveď na otázku znie: pre výber etážovej či rotačnej pece sa rozhodnete na základe druhu a množstva výrobkov, ktoré chcete piecť.

Viete dodať náhradné pružiny do nášho stroja?

Viete dodať náhradné pružiny do nášho stroja?

Áno - vieme dodať rôzne pružiny do pekárskych strojov, cukrárenských strojov a iných zariadení do gastroprevádzok.

Aktuality

PekaStroj - Workshop CROISTAR

PekaStroj - Workshop CROISTAR

Ďalší úspešný Workshop na ktorom sme Vám tentokrát predviedli automatickú linku CROISTAR od spoločnosti Alba eguipment S.r.l. na výrobu croissantov a skvelú peletovú pec od spoločnosti POLIN S.r.l. je za nami. Prinášame Vám niekoľko fotiek z podujatia.
Osladíte si leto skvelým strojom na výrobu palaciniek?

Osladíte si leto skvelým strojom na výrobu palaciniek?

Palacinky sú veľmi obľúbené rýchle jedlo, ale nemusíte otročiť celý deň pri horúcej platni, ak ich chcete ponúkať vo väčšom množstve. Stroje na výrobu palaciniek La Monferrina výrobu zautomatizujú, aby majster mohol venovať energiu kreatívnym receptom. A čo viac - vyrobíte s nimi slovenské palacinky, francúzske crepes aj talianske canneloni.

Cukrári a čokolatieri: Ste pripravení na Veľkú noc?

Cukrári a čokolatieri: Ste pripravení na Veľkú noc?

Čoskoro sa všade "vyroja" čokoládové zajačiky, sliepočky a vajíčka od výmyslu sveta. Blíži sa Veľká noc. Pri výrobe čokoládových cukroviniek a čokoládou poliatych zákuskov je hádam najdôležitejšie mať pripravenú dokonale hladkú čokoládu tej správnej konzistencie. Sme preto radi, že máme vo svojom portfóliu strojov pre cukrárov niekoľko top špecialistov na výrobu a spracovanie perfektnej čokolády.

Partneri

ITALPAST – špecialista na výrobu liniek a strojov na cestoviny

ITALPAST – špecialista na výrobu liniek a strojov na cestoviny

Italpast pravidelne prináša na taliansky aj medzinárodný trh nové technológie na výrobu cestovín akéhokoľvek druhu pre menšie remeselné výrobne, ale aj veľké a priemyselné prevádzky.

Sottoriva - linky, stroje a pece na rôzne druhy chleba a pečiva

Sottoriva - linky, stroje a pece na rôzne druhy chleba a pečiva

Popredný svetový výrobca strojov a zariadení na výrobu chleba - od samostatných strojov až po poloautomatické a automatické linky pre malé i priemyselné pekárne a cukrárenské prevádzky.

Alba & Teknoservice - linky a stroje na výrobu širokého sortimentu pečiva

Alba & Teknoservice - linky a stroje na výrobu širokého sortimentu pečiva

Alba & Teknoservice - talianska spoločnosť, s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti pekárenského a cukrárskeho priemyslu, špecializujúca sa najmä na výrobu automatických strojov a liniek, ktoré umožňujú produkciu najrôznejších druhov pečiva.